Om de code naar je arduino te sturen heb je uiteraard een programma nodig. Dit kan je vinden op https://www.arduino.cc/en/software

 

Alvorens je onderstaande code kan uploaden naar je Arduino is het noodzakelijk om HID-project toe te voegen aan je bibliotheek.

 

De bibliotheek is te vinden via 'Hulpmiddelen' --> 'Bibliotheken beheren...'

Kopieer nu onderstaande code en plak deze in het programma. Zorg er voor dat er niets van de originele tekst die verschijnt bij de eerste opstart blijft staan.

 

 

Het uploaden van je code naar de Arduino doe je via 'schets' --> 'uploaden'

 

Indien gewenst kan de code uiteraard ook aangepast worden voor andere toepassingen. Dit doe je vanaf lijn 64. Werk je met een azerty toetsenbord kanje wel in de problemen komen als je bepaalde toetsen wil programmeren. Dit is zo o.a. met de letters 'M', 'A', 'Z', 'Q' en 'W'. HID-project is gebaseerd op een qwerty toetsenbord en zal de aanslagen ook zo herkennen. Dit is vaak op te lossen door in het doelprogramma zelf de sneltoetsen aan te passen. Dit is in veel programma's mogelijk, maar jammer genoeg niet in allemaal. Hoe dit binnen Arduino op te lossen is heb ik nog niet gevonden.

Google Meet Control Box

Reacties

Webwinkelkeur Kiyoh Tweakers Trustpilot