Waarom wij?


Wij zijn jonge ondernemers, oftewel enthousiastelingen die van een hobby een bedrijf hebben gemaakt.

Robin Blok, de website-designer, programmeur en oprichter van Opencircuit is begonnen met het idee om naast zijn studie zelf wat mooie projecten te bouwen. Nu, enkele jaren later, na zijn studie HBO Informatica met succes afgerond te hebben, is hij samen met zijn partner Yva Loos eigenaar van Bloks Inspirations.

Klein begonnen, maar nog volop bezig met groeien. We zijn inmiddels in het huwelijk getreden en hebben van de bedrijfsnaam Bloks Inspirations gemaakt. Onder deze naam voeren we samen met ons team ook andere websites zoals het lasergraveren van huisdierpenningen, leistenen huisnummerborden en gepersonaliseerde USB sticks.

Wij zijn niet uit de tijd van het trage internet, en vinden het mede daardoor belangrijk dat onze klanten niet lang op hun bestellingen hoeven te wachten. Daarom verzenden we jullie onderdelen vaak dezelfde dag! Om mooie projecten te maken vinden wij snelle levering belangrijk, want juist dan zijn de inspiratie en ideeën nog nieuw. Daarnaast geven wij er veel om, om jullie tevreden te maken en te houden over zowel onze website, onze service en onze producten! Wij hebben een goede samenwerking met ons team om zo de beste service te kunnen garanderen.

Robin is technisch aangelegd en hij heeft de volledige website met veel enthousiasme gebouwd. Tot op de dag van vandaag is hij nog steeds regelmatig bezig met programmeren en optimaliseren van nieuwe functies op de website. Yva is daarentegen sterk organisatorisch aangelegd, waarmee zij zorgt voor het logistieke deel van ons bedrijf zoals onder andere de juiste afhandeling van bestellingen.

Met andere woorden zijn wij harde werkers die zich pas tevreden stellen wanneer jullie tevreden zijn.

Wie zijn jullie?

We leren jou en de projecten waar je aan werkt ook graag kennen.

Heb je een mooi, creatief of geniaal project in de maak en wil je dit graag delen andere uitvinders / hackers? Laat het ons dan weten! Grote kans dat wij jouw project steunen met korting op het materiaal en het project met foto's en verhaal op onze blog plaatsen om zo ook anderen te inspireren.

Want het beste dat je met kennis kan doen, is natuurlijk het delen daarvan!