Retourneren

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) van ons terug. Dit gebeurd binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij de goederen retour hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Retourzendingen

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Het is gewenst dat retourzendingen in originele verpakking en onder vermelding van het factuurnummer en naam verzonden worden met een track-en-trace code.


Verkeerde producten

In het geval dat er andere producten geleverd zijn dan u besteld heeft of anders dan in de opdrachtbevestiging genoemd worden, halen wij de zending retour en leveren wij u zo snel mogelijk de juiste producten. Hier vallen defecte producten niet onder.


Retour adres

Opencircuit OÜ
Kaagschip 14
3991CS Houten
Nederland

Let op: neem alvorens te retourneren eerst contact op via ...
Zonder aanmelding kunnen wij geen retour verwerken.