Motor toebehoren

Alle toeboehoren voor het gebruik van motoren in je project, zoals brackets, adapters hubs en andere opzetstukken.
25 resultaten Sorteer op


De 3 populairste Motor toebehoren

Ben je een doe-het-zelver en wil je je projecten naar een hoger niveau tillen? Als dat het geval is, moet u de juiste hardwarecomponenten bij de hand hebben om ervoor te zorgen dat uw projecten een succes worden. Hier vindt u alles wat u moet weten over bouten en moeren, motoraccessoires, magneten, afstandhouders en afstandhouders en kogellagers.

Hoe kies ik de juiste maat bouten en moeren voor mijn project?

Bouten en moeren zijn essentieel om componenten in elektronische apparaten aan elkaar te bevestigen. Het kiezen van de juiste maat bouten en moeren voor uw project is belangrijk om een veilige en stabiele verbinding te garanderen. De maat van bouten en moeren wordt meestal gemeten aan de hand van hun diameter en lengte, en u wilt een maat kiezen die geschikt is voor de materialen waarmee u werkt. Hier is een voorbeeld van een maattabel voor bouten en moeren voor veelgebruikte elektronische toepassingen:

Size (M)Diameter (mm)Common Electronics Applications
M22Kleine printplaten, sensoren
M2.52.5Mobiele telefoons, tablets
M33Computers, routers
M44Voedingen, audio
M55Servers, networking
M66Versterkers, Grote apparaten
M88Server racks, industrieel
M1010Grootschalige stroomdistributie

Hoe kan ik elk formaat wiel op een motor aansluiten?

Om wielen van elke grootte aan een motor te koppelen, kan je motor hubs, wieladapters en motorsteunen gebruiken. Motor hubs bevestigen de motor stevig aan een as of andere componenten, terwijl wieladapters het mogelijk maken om wielen met verschillende montagegatconfiguraties te verbinden. Motorbeugels zorgen voor stabiliteit door de motor stevig te monteren.

Hoe kies ik de juiste lengte voor een afstandhouder of afstandhouder?

Afstandhouders en afstandhouders zijn veelzijdige componenten die veel worden gebruikt in de elektronica om ruimte te creëren en ondersteuning te bieden tussen verschillende componenten. Ze vinden toepassingen in printplaten, displays, behuizingen, connectoren, voedingen, elektronische modules, robotica en automatisering. In printplaten zorgen ze voor een goede uitlijning en voorkomen ze kortsluiting. Bij het monteren van displays of schermen bieden ze ondersteuning en behouden ze de gewenste afstand. Behuizingen en behuizingen profiteren van afstandhouders en afstandhouders om scheiding tussen interne componenten te creëren.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit