Opencircuit beoordelingen met 1 ster

Belgium Er was iets mis gegaan met mijn betaling, daardoor had de bestelling vertraging opgelopen en was het niet meer in voorraad. Heb twee weken moeten wachten en had dit dringend nodig. Geplaatst op
The Netherlands Te lang moeten wachten op twee producten meer als een maand Opencircuit We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de levertijd van je bestelling. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en we nemen je feedback serieus.

Ik wil graag benadrukken dat de geschatte levertijden altijd duidelijk worden weergegeven bij elk product op onze website en in de winkelwagen tijdens het bestellen. We begrijpen dat wachten frustrerend kan zijn, en we doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Als je ooit een probleem hebt met de levertijd, of als je je bestelling wilt wijzigen, kun je ons altijd een mailtje sturen. We bieden verschillende oplossingen om je bestelling direct en kosteloos te wijzigen. In veel gevallen kunnen we de andere producten zelfs de volgende dag al bij je thuis laten bezorgen.

We hopen dat deze informatie enige duidelijkheid biedt en dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Geplaatst op
The Netherlands Ik heb niks ontvangen, en telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.....zal wel weer oplichting zijn helaas Opencircuit Wij zijn uitstekend bereikbaar via email, echter, je gebruik van een @hotmail.com emailadres kan soms voor problemen zorgen. Wees echter gerust, onze support afdeling staat klaar om je met alle plezier van dienst te zijn. Mocht je ons via een alternatief emailadres willen contacteren, dan kunnen wij een grondig onderzoek starten naar het niet bezorgde pakket dat, volgens de informatie van PostNL, twee dagen geleden in de brievenbus is bezorgd:
2023-08-16 - Zending is bezorgd in de brievenbus.
Geplaatst op
Denmark Ik had deze apparatuur al eerder bij jullie besteld voor gebruik in een project, en de vorige gang ging het goed. Deze gang duurde het meer dan een maand voor levering en geen communicatie van uw kant om uit te leggen dat een eenheid was nabesteld. Onze klant had geen geduld en werd er kwaad van. Opencircuit Bedankt voor het delen van je feedback. We begrijpen dat wachttijden vervelend kunnen zijn en doen ons best om onze klanten tijdig te informeren over de beschikbaarheid van producten. We zijn transparant over onze voorraadstatus en werken hard om de levertijden van onze leveranciers en koeriers te minimaliseren. Als er toch vertragingen optreden, zijn we dagelijks bereikbaar om onze klanten direct verder te helpen en bieden we verschillende opties aan om de situatie op te lossen. Dit kan altijd binnen 1 emailtje naar tevredenheid geregeld zijn. We waarderen je vertrouwen in ons en zullen er alles aan doen om je in de toekomst de best mogelijke service te bieden. Geplaatst op
Belgium Iets dat je besteld op 7 juni en op 4 augustus toegestuurd krijgt is om fier op te zijn !!! Opencircuit Wij hadden inderdaad een leveringsprobleem met een onderdeel uit je bestelling. Dit onderdeel komt uit Maleisië en de levering met onder andere dit item had helaas flinke vertraging opgelopen. Wanneer er bij het product staat dat deze voorradig is leveren wij over het algemeen binnen 24 uur. Geplaatst op
The Netherlands
Krijg geen bevestiging van bestellingen.
Lange wachttijd Opencircuit Bedankt voor je beoordeling! Zoals we via Facebook besproken hebben, staan onze emails in je spamfolder. Geplaatst op
The Netherlands Geen levering, geen product, niet telefonish bereikbaar. Opencircuit Bedankt voor uw feedback. Soms zijn we telefonisch inderdaad minder bereikbaar vanwege drukte. Wel hebben we vrijwel altijd onze Live chat actief staan, reageren we direct op emails en zijn we bij vragen ook beschikbaar op Facebook.

Ik stel u voor om ons te contacteren met uw bestel-gegevens zodat ik kan kijken waarom de bestelling nog niet geleverd is. Alvast bedankt.
Geplaatst op
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit